ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού  1566
Συντονιστικό Κέντρο Δασοπροστασίας  1591
Δασαρχείο Πεντέλης  2106135010, 2106134896

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ακύρωση της συνέλευσης 23/9

Ενημερωθήκαμε (από την Γιούλη Μαυράκη, η οποία είχε αναλάβει -όπως και την προηγούμενη φορά- το κλείσιμο της αίθουσας στην κοινότητα) ότι:
1. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων δεν είναι διαθέσιμη για την αυριανή συνέλευση, διότι εκεί θα συνεδριάσει ο σύλλογος γονέων και δεν μας διατίθεται κανένας άλλος χώρος.
2. Η συνέλευση των εθελοντών αναβάλλεται επ' αόριστον για κάποιους τεχνικούς λόγους (;) που αφορούν την αίθουσα! Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι ο πρόεδρος θα μας πει πότε μπορούμε να συνεδριάσουμε, διότι θα αποφασίζει ο ίδιος για τη διάθεση της αίθουσας!

5 σχόλια:

  1. Ανεξαρτητα απο τους οποιους τεχνικους λογους της αιθουσας και πριν καν προκυψουν αυτοι οι λογοι-προφασεις, καποιοι ελαχιστοι επιδιωξαν και τα καταφεραν τελικα να ακυρωσουν μια συνελευση που ειχε ανακοινωθει ηδη απο την προηγουμενη συνελευση στις 9/9. Αυτες οι μεθοδευσεις ειναι που κρατανε πολυ κοσμο και ειδικα τους νεους μακρυα απο καθε αποπειρα κοινωνικου εθελοντισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κιμων
    Λυπαμαι Γιωργο που με το σχολιο σου εκτειθεσαι
    σε ολους οσους επισκευθουν την κοινοτητα και δουν της αλλαγες,και λυπαμαι και για τους δυο σας που αποκρυπτεται τους λογους ασφαλειας που σας τους γνωστοποιησε η Γιουλη .Επισης οταν ενας απο την παρεα σου ζητα αναβολη μιας δυο ημερων επειδη δεν ειδοποιηθηκε ποτε για την πρωτη συναναντηση και λεγοντας σου οτι τη συγκεκριμενη μερα το ποιο πιθανο ειναι η κοινοτητα να μην το επιτρεψει λογω αλλης συγκεντρωσης εσυ το βαφτισες ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας προσθέσω μια ασήμαντη διευκρίνιση: οι λόγοι της επ' αόριστον ακύρωσης που μου μεταφέρθηκαν (που προφανώς τους πρόβαλε η κοινότητα) ήταν τεχνικοί (κάτι που έχει σχέση με τεχνικά έργα, γυψοσανίδες κλπ) και όχι ασφαλείας. Αυτό και κατέγραψα. Εν πάση περιπτώσει, η κοινότητα απ' ότι κατάλαβα δεν έδωσε καμία εναλλακτική (σε κανέναν από τους χώρους της) προκειμένου να διευκολύνει τον κοινωνικό διάλογο των εθελοντών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την σκέψη οτι όλους εμας τους εθελοντες που δουλέψαμε στο Πυροφυλάκιο μας διεπει και μας ενώνει η ίδια επιθυμία να διαφυλάξουμε τον τόπο στον οποίο ζούμε και να συμβαλουμε δραστικά στην αποκατάσταση της ζημιάς μετά τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου ,θα ήθελα να ζητήσω απο όλους μας να αφήσουμε τα λόγια και να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε την ακυρωθείσα συνάντησή μας σε αλλο χώρο και σε ημερομηνία που θα αποφασισουμε . Προτείνω την αιθουσα του ισογείου στο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ στην Ραφήνα . Είναι ησυχος ανετος και ευχάριστος χώρος και το κόστος είναι όσο ένας καφές για τον καθένα μας. Θα μπορούσαμε να συναντηθούμε την Δευτέρα 28.09.09 ή την Τετάρτη 30.09.09 αν συμφωνουμε όλοι.
    Γνωρίζουμε πολυ καλά όλοι μας οτι πολύ λίγα μπορούμε να προσδοκούμε απο την Πολιτεία αν δεν δουλέψουμε μόνοι μας ενωμένοι χωρίς παρεξηγήσεις ακούγοντας με σεβασμό όλες τις απόψεις και λαμβάνοντας ως δεδομένη την καλή πρόθεση όλων να συμβάλουν σε μια κοινή προσπαθεια να εξασφαλίσουμε και να διατηρήσουμε την πόιότητα ζωής που ονειρευτηκαμε ερχομενοι σ αυτόν τον τόπο.
    Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία του κειμένου στο ιστολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με την κα Αιμιλία να επικεντρωθούμε στην πραγματοποίηση της συνάντησης. Θα προτιμούσα να γίνει στο Πικέρμι, ας έχουμε λίγη υπομονή.
    Οι οποιοιδήποτε τεχνικοί λόγοι γρήγορα θα ξεπεραστούν.
    Προσωπικά θα προτιμούσα να μην ξεκινήσουν αέναες συζητήσεις για την σύνταξη του κειμένου. Συζητήσεις που θα προυπέθεταν και άλλη συνάντηση. Ας χρησιμοποιηθεί η... μέθοδος KISS (keep it simple... sinethelonti!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(Πριν καταχωρίσετε οριστικά κάποιο σχόλιο παρακαλώ να το ελέγxετε ξανά με την προεπισκόπηση.)

"Δημόσια ή ιδιωτικά δάση και δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν ή καταστρέφονται από πυρκαγιά ή που με άλλο τρόπο αποψιλώθηκαν ή αποψιλώνονται δεν αποβάλλουν για το λόγο αυτό το χαρακτήρα που είχαν πριν καταστραφούν, κηρύσσονται υποχρεωτικά αναδασωτέες και αποκλείεται να διατεθούν για άλλο προορισμό."

[Σύνταγμα της Ελλάδας, άρθρο 117, παράγραφος 3]